Filter
Extreme Lounging outdoor b-bag mini-b - grijs
De b-bag mini-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. De zitzak is verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en is weerbestendig! Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunnen kinderen heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft goede ondersteuning in de rug. De naam van het merk Extreme Lounging verraadt het al! Je creëert met de b-bag mini-b zitzak dé ultieme chillplek. Hij zit super comfortabel en de polyester stof is UV- en waterbestendig. Geweldig om in te liggen tijdens een mooie dag in het park. Met een chille, lage zithoogte van 25 cm Geschikt voor buiten: de polyester stof is zon- en waterbestendig Neem hem mee naar het park: makkelijk te verplaatsen met de lus Hij is ook perfect voor een stoere kinderkamer! Geschikt voor binnen en buiten De stof van de b-bag Mini is een sterke combinatie van polyester en de zitzak is gevuld met EPS balletjes. Deze materialen zijn waterbestendig en het UV-filter van 7-8 betekent bovendien dat hij zijn mooie kleur behoudt. Laat hem dus gerust buiten liggen, al is het tijdens de winterse maanden wel handig om hem binnen neer te leggen. Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten. Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 149,00*
Extreme Lounging indoor b-bag mini-b Teddy - Mink
De b-bag mini-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak voor kinderen. Deze teddy variant zorgt ervoor dat je nooit meer op wilt staan. Wanneer je gaat zitten omarmt de stof je waardoor je maximaal kunt ontspannen. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Het leukste aan deze zitzak? De zitzak heeft Teddy-oren!Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. Ruime zitzak van H 74 x B 74 x D 71 cm Met een chille, lage zithoogte van 25 cmDe teddy polyester stof is alleen geschikt voor binnen Hij is ook perfect voor een kinderkamer! Alleen geschikt voor binnen De stof van de b-bag mini-b is een sterke combinatie van polyester in teddy look en de zitzak is gevuld met EPS balletjes. Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten. Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 149,00*
Extreme Lounging outdoor b-bag mighty-b - Grijs
De b-bag mighty-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. De zitzak is verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en is weersbestendig! Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. De naam van het merk Extreme Lounging verraadt het al! Je creëert met de b-bag Mighty-b zitzak dé ultieme chillplek. Hij zit super comfortabel en de polyester stof is UV- en waterbestendig. Geweldig om in te liggen tijdens een mooie dag in het park. Ruime zitzak van H 94 x B 99 x D 80 cmMet een chille, lage zithoogte van 30 cmGeschikt voor buiten: de polyester stof is zon- en waterbestendigNeem hem mee naar het park: makkelijk te verplaatsen met de lusHij is ook perfect voor een stoere kinderkamer! Ruim en comfortabelDe Extreme Lounging b-bag mighty-b outdoor zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Geschikt voor binnen en buitenDe stof van de b-bag mighty-b is een sterke combinatie van polyester en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes. Deze materialen zijn waterbestendig en het UV-filter van 7-8 betekent bovendien dat hij zijn mooie kleur behoudt. Laat hem dus gerust buiten liggen, al is het tijdens de winterse maanden wel handig om hem binnen neer te leggen Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten. Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 229,00*
Extreme Lounging B-bag mighty-B indoor fashion - Bloemenpatroon
De b-bag mighty-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. Voor deze lounger is de stof ‘vintage flower’ gebruikt: een patroon dat zeer herkenbaar is, ontzettend opvallend is en direct een glimlach op het gezicht brengt. We just love (classic) flowers! Zie je deze al staan op jouw vintage vloerkleed of juist in een botanische of art deco ambiance? Met de bijpassende poef en kussens maak je er écht een paradijs van. Indoor only. Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. Ruime zitzak van H 95 x B 90 x D 90 cm Met een chille, lage zithoogte van 35 cmDe polyester stof is alleen geschikt voor binnen Hij is ook perfect voor een modern kantoor! Ruim en comfortabel De Extreme Lounging B-bag Mighty-b Outdoor zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 35 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Geschikt voor binnen De stof van de b-bag Mighty-b is een sterke combinatie van polyester en de zitzak is gevuld met EPS balletjes.

€ 249,00*
1
Extreme Lounging indoor b-bag mighty-b Teddy - Soft grey
De b-bag mighty-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. Deze teddy variant zorgt ervoor dat je nooit meer op wilt staan. Wanneer je gaat zitten omarmt de stof je waardoor je maximaal kunt ontspannen. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. Ruime zitzak van H 94 x B 99 x D 80 cm Met een chille, lage zithoogte van 30 cmDe teddy polyester stof is alleen geschikt voor binnen Hij is ook perfect voor een kinderkamer! Ruim en comfortabel De Extreme Lounging b-bag mighty-b Outdoor zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Alleen geschikt voor binnen De stof van de b-bag mighty-b is een sterke combinatie van polyester in teddy look en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes. Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten. Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.  

€ 249,00*
Extreme Lounging outdoor b-bag mighty-b quilted - Grijs
De b-bag mighty-b quilted van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. De quilted zitzak is verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en is weersbestendig! Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. De naam van het merk Extreme Lounging verraadt het al! Je creëert met de b-bag Mighty-b zitzak dé ultieme chillplek. Hij zit super comfortabel en de polyester stof is UV- en waterbestendig. Geweldig om in te liggen tijdens een mooie dag in het park. Ruime zitzak van H 94 x B 99 x D 80 cm Met een chille, lage zithoogte van 30 cm Geschikt voor buiten: de polyester stof is zon- en waterbestendig Neem hem mee naar het park: makkelijk te verplaatsen met de lus Hij is ook perfect voor een stoere kinderkamer! Ruim en comfortabel De Extreme Lounging b-bag mighty-b quilted zitzak is zo ontworpen dat je door het gestikte ruitjespatroon heerlijk kunt relaxen en niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Geschikt voor binnen en buiten De stof van de b-bag mighty-b is een sterke combinatie van polyester en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes. Deze materialen zijn waterbestendig en het UV-filter van 7-8 betekent bovendien dat hij zijn mooie kleur behoudt. Laat hem dus gerust buiten liggen, al is het tijdens de winterse maanden wel handig om hem binnen neer te leggen Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten. Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 279,00*
Extreme Lounging outdoor b-bag mighty-b - Pastelgroen
De b-bag mighty-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. De zitzak is verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en is weersbestendig! Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. De naam van het merk Extreme Lounging verraadt het al! Je creëert met de b-bag Mighty-b zitzak dé ultieme chillplek. Hij zit super comfortabel en de polyester stof is UV- en waterbestendig. Geweldig om in te liggen tijdens een mooie dag in het park. Ruime zitzak van H 94 x B 99 x D 80 cmMet een chille, lage zithoogte van 30 cmGeschikt voor buiten: de polyester stof is zon- en waterbestendigNeem hem mee naar het park: makkelijk te verplaatsen met de lusHij is ook perfect voor een stoere kinderkamer! Ruim en comfortabelDe Extreme Lounging b-bag mighty-b outdoor zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Geschikt voor binnen en buitenDe stof van de b-bag mighty-b is een sterke combinatie van polyester en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes. Deze materialen zijn waterbestendig en het UV-filter van 7-8 betekent bovendien dat hij zijn mooie kleur behoudt. Laat hem dus gerust buiten liggen, al is het tijdens de winterse maanden wel handig om hem binnen neer te leggen Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten. Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 289,00*
Extreme Lounging indoor b-bag mighty-b Luxury
De b-bag mighty-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. Hij zit super comfortabel en de polyester stof is met de 'old aged' lederlook perfect voor een industriële woonstijl. Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. Ruime zitzak van H 94 x B 99 x D 80 cm Met een chille, lage zithoogte van 30 cmDe lederlook polyester stof is alleen geschikt voor binnen Hij is ook perfect voor een stoere kinderkamer! Ruim en comfortabel De Extreme Lounging b-bag mighty-b luxury zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Alleen geschikt voor binnen De stof van de b-bag mighty-b is een sterke combinatie van polyester in faux-leder look en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes. Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 299,00*
Extreme Lounging indoor b-bag mighty-b suede
De b-bag mighty-b staat al bekend om de comfortabele zit. Deze suède variant zorgt ervoor dat je nooit meer op wilt staan. Dit is écht Extreme Lounging op z'n best. Deze b-bag is mega aaibaar en brengt dat fijne zachte sfeertje in jouw interieur. Wanneer je gaat zitten omarmt de stof je waardoor je maximaal kunt ontspannen. Combineer met andere zachte interieur stoffen, dan maak je er een echt een paradijsje van. Het zitcomfort is zoals we mogen verwachten van dit professionele label, net zoals de outdoor versies, omdat de b-bag goed in vorm blijft. Deze indoor b-bag seat past naadloos in het moderne interieur waar ruimte is om te chillen. Verkrijgbaar in diverse toffe interieurkleuren  Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. Ruime zitzak van H 94 x B 99 x D 80 cm Met een chille, lage zithoogte van 30 cmDe suede polyester stof is alleen geschikt voor binnen Hij is ook perfect voor een stoere kinderkamer! Ruim en comfortabel De Extreme Lounging b-bag mighty-b indoor zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Alleen geschikt voor binnen De stof van de b-bag Mighty-b suede is een sterke combinatie van polyester in faux-suede look en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes. Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 309,00*
Extreme Lounging - outdoor b-bag monster-b - Zwart
De b-bag monster-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. De zitzak is verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en is weersbestendig! Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. De naam van het merk Extreme Lounging verraadt het al! Je creëert met de b-bag Monster-b zitzak dé ultieme chillplek. Hij zit super comfortabel en de polyester stof is UV- en waterbestendig. Geweldig om in te liggen tijdens een mooie zonnige dag. Ruime zitzak van H 94 x B 116 x D 80 cmMet een chille, lage zithoogte van 30 cmGeschikt voor binnen en buiten: de polyester stof is zon- en waterbestendigHij is ook perfect als loveseat! Ruim en comfortabelDe Extreme Lounging b-bag monster-b zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Geschikt voor binnen en buitenDe stof van de b-bag mighty-b is een sterke combinatie van polyester en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes. Deze materialen zijn waterbestendig en het UV-filter van 7-8. Laat hem dus gerust buiten liggen, al is het tijdens de winterse maanden wel handig om hem binnen neer te leggen. Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten.Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 309,00*
Extreme Lounging - indoor b-bag mighty-b sheepskin - Ivory
De b-bag mighty-b van Extreme Lounging is de ultieme zitzak om heerlijk in te relaxen. Deze sheepskin variant is gemaakt van schapenwol uit Nieuw-Zeeland. Wanneer je gaat zitten omarmt de stof je waardoor je natuurlijk verwarmt wordt en maximaal kunt ontspannen. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.Door zijn unieke vorm is deze zitzak super comfortabel en kunt u echt heerlijk extreem loungen! De b-bag is dan ook meer een loungestoel dan een zitzak en geeft u een goede ondersteuning in uw rug. Ruime zitzak van H 94 x B 99 x D 80 cm Met een chille, lage zithoogte van 30 cmGemaakt van Nieuw-Zeelands schapenvacht Hij is een echte eye-catcher! Ruim en comfortabel De Extreme Lounging b-bag mighty-b indoor zitzak is zo ontworpen dat je heerlijk kunt relaxen en zorgt ervoor dat je niet helemaal wegzakt in de zitzak. Hij heeft een lage zithoogte van 30 cm en een zitdiepte van 55 cm, ruim genoeg dus. Alleen geschikt voor binnen De stof van de b-bag mighty-b is van 100% schapenwol en de zitzak is gevuld met polystyrene balletjes . Tips voor meer comfort Schud de b-bag eerst even op voordat je gaat zitten.Wordt het comfort iets minder, dan kan je b-bag een beetje bijvullen met polystyrene balletjes.

€ 899,00*